HOVEDRETTER
Serveres fra kl. 17
289,-
RIBEYE STEAK
Steak, bagte jordskokker, fritter og bearnaise dip
289,-
239,-
VESTERHAVSFISK
Bagt hvid fisk på cremet risotto med svampe og timian
239,-
179,-
STJERNESKUD
2 pandestegt rødspættefileter, håndpillede rejer, koldrøget laks, asparges og dressing
179,-
169,-
HOT DUCK
Briochebrød med confiteret and, rødkål og sennepsmayo med fritter og grillmayo
169,-
149,-
TORTIGLIONI
Pasta, skovsvampe, bacon og vesterhavsost i cremet flødesauce
149,-
149,-
CÆSARSALAT
Romainesalat, kylling, bacon, tomater, croutoner, parmesan, pinjekerner og cæsardressing.
149,-
175,-
FRANDSENS BURGER
Hakkebøf af himmerlandskvæg, salat, syltede agurker, ost, bacon og tomatrelish med fritter og grillmayo. Tilvalg ekstra hakkebøf + kr. 35,-
175,-
175,-
BØFSANDWICH
Hakkebøf af himmerlandskvæg, rødbede, syltede agurker, remoulade, ketchup, ristede løg og brun sovs med fritter. Ekstra bøf + kr. 35,-
175,-
169,-
FISH N’ CHIPS
Torsk i øldej, fritter og sauce tartar
169,-
BØRNEMENU
85,-
FISKEFRIKADELLE
Lun fiskefrikadelle med urte-remoulade og fritter
85,-
85,-
JUNIORPLATTE
Paneret kylling med salat af friske grøntsager og fritter
85,-
95,-
JUNIORBURGER
Hakket bøf, salat, agurk og ketchup med fritter
95,-
SNACKS
109,-
NACHOS
Cheddar, salsa, creme fraiche, guacamole og jalapeños. Med kylling + kr. 20,-
109,-
49,-
SPRØDE FRITTER
Med ketchup, salatmayo eller aioli
49,-
TILVALG
15,-
EKSTRA
Bacon, cheddarost
15,-
20,-
EKSTRA TILBEHØR
Guacamole
20,-
15,-
EKSTRA TILBEHØR
Salsa, aioli, grillmayo, urte-remoulade eller sauce tartar
15,-
10,-
EKSTRA TILBEHØR
Ketchup, salatmayo eller creme fraiche
10,-
10,-
TILVALG TIL RETTER
Glutenfribrød
10,-